Verdieping

Bijdrage aan deze verdiepingsworkshop is € 47,-- per persoon†inclusief cursus materiaal,†(Klik hier)voor de aanmelding of vraag, workshop channelen

Healing
Tijdens deze workshop avond leer je een nieuwe vaardigheid die je kunt gebruiken tijdens een Channeling, namelijk overtuigingen uit de kindertijd en processen om ze los te laten. Ook gaan we Channelen over het fysieke lichaam en de verbindingen met het mentale en emotionele lichaam. Wanneer we 'fysiek' iets ervaren als negatief, is dit het resultaat van een verstrengeling van het emotionele en mentale lichaam, wat voor een langere tijd heeft plaatsgevonden. Je kunt informatie Channelen om er meer ruimte in te kunnen laten komen, om meer stroming te kunnen creŽren in het emotionele of mentale lichaam, maar ook informatie over voedingspatronen en beweging wat ondersteunend zou kunnen zijn in het 'genezingsproces'. Deze stappen zijn vaak makkelijk en hebben geen gevoel van moeten, maar van willen. Je bevinden in het energieveld van je gids geeft ook meer ruimte en stroming en je gids helpt je stralende, vibrerende energetische lichamen te creŽren. Ook als je zelf geen fysieke, emotionele of mentale uitdagingen ervaart op dit moment is het ook heel leuk en leerzaam om deze workshop te volgen om deze informatie te kunnen Channelen voor iemand anders.

Algemene informatie over de Verdieping workshops.
De verdieping workshops worden georganiseerd rond 1 thema, zodat je meer inzicht en hogere leiding kunt ontvangen in de verschillende gebieden van je leven. Tevens leer je nieuwe technieken die je kunt toepassen tijdens een Channeling. Je gaat leren meer van de energie van je gids in je eigen energie te laten komen, om zo je fysieke, emotionele en mentale lichamen naar een hoger niveau te brengen. Hierdoor laten we ook oude patronen, gedachten en minder stromende emoties los. Je werkt samen met je gids om twijfels en overtuigingen die je weer houden om bepaalde stappen te nemen, die je zou willen doen, los te laten. Deze avonden bieden ook de mogelijkheid elkaar te ondersteunen en aan te moedigen, informatie voor elkaar te Channelen† en successen te vieren. Het is belangrijk om elkaar als Channel te ondersteunen, omdat jullie de keuze hebben gemaakt meer licht naar deze realiteit te brengen en jullie op nieuwe manieren denken en handelen. Jullie verspreiden meer positieve en liefdevolle gedachtevormen over deze wereld en door samen te werken maken jullie een belangrijke bijdrage aan de evolutie van jezelf en de mensheid.†


Thema’s:

 • Trance en Toekomst
 • Liefde en Relaties
 • Verdieping van de Trancestaat
 • Overtuiging en kindertijd
 • Cannelen voor een ander
 • SubpersoonlijkheidsreisPraktische informatie:

De verdieping workshops beginnen om 19:30 uur en eindigen†om 22.00 uur,
in Uithoorn.
Bijdrage aan deze workshops is†€ 47 per persoon per verdiepingsworkshop.


Quotes en Ervaringen

 • Je Toekomstige Zelf Channelen

Ontmoet jezelf zoals je bestaat in de Toekomst, ontvang informatie en energie om op je mooiste pad van licht te stappen.


Channelen Voor Anderen

 • Almere

Ik had mijn gids gevraagd om een helder contact en net als bij de eerste ontmoeting kreeg ik weer die uitgestoken hand als teken. Dit voelde erg goed. Ik had een goede vriendin gekozen en ik kreeg op de vragen duidelijk antwoord. Dit was heel bijzonder en ik ga wat ik toen heb opgeschreven met haar delen want het is de moeite waard.


Liefde en Relaties

 • Krijg meer inzicht in Liefde en je Relaties, ontdek wat het hogere doel is van een relatie. Laat los alles wat geen Liefde is tussen jou en anderen. Ervaar onvoorwaardelijke Liefde, heel je hart, open je hart en geef Liefde.


 • Almere, Tanja

Deze workshop kwam precies op het juiste moment. Ik heb vele inzichten mogen ontvangen, het heeft meer harmonie gebracht en begrip in een relatie.

FAQ

 • Q Kan ik een Verdiepingsworkshop volgen wanneer ik soms nog twijfel en moeite heb het contact met mijn Gids te maken?


Ook wanneer het contact met je gids nog niet zo makkelijk bewust gemaakt kan worden als dat je graag zou willen, is het zinvol om aan deze verdiepingsavonden deel te nemen. De energetische ruimte die gecreŽerd wordt door de gidsen die met mij en via mij werken, maakt het zoveel makkelijker voor jou om je trilling te verhogen die je nodig hebt om je gids te kunnen ontvangen. En ook hier geldt, hoe vaker je dit doet, hoe makkelijker het wordt voor jou om je te openen voor meer licht, dit te ontvangen en uit te stralen. Dit geeft je gids en jou de kans om de verbinding te versterken.


met Licht en Liefde,
Paul Sam-Sin

© J.P. Sam-Sin 2014